De Papierfabriek

Webshop van Joos Print voor A4-papier, CMR vrachtbrieven, Etiketten, Overschrijvingsformulieren, Listing, Kettinglabels, ...

De Papierfabriek - Webshop van Joos Print

Met meer dan 220 gedreven medewerkers, verdeeld over 3 vestigingen in Turnhout en Leuven, verzorgt Group Joos topproducties voor tal van bekende bedrijven en merken, die aan de hoogste kwaliteits- en beveiligingseisen voldoen.

Bij Group Joos hebben we onze Unlimited Digital Solutions & Print-aanpak omgezet in een nieuwe bedrijfsstructuur met drie business units die naadloos met elkaar samenwerken. In dit kader werd Joos Rotamail nv omgedoopt tot Joos Print nv.

De digitalisering heeft een impact op ons product, het gedrukte papier. Dat valt niet te ontkennen. Toch gelooft Joos Print dat papier ook in de toekomst een plaats zal hebben in onze samenleving.

Joos Print kiest voor “operational excellence”: een efficiënt product, efficiënt geproduceerd. Daarom blijven we dé partner voor uw papieren oplossingen.

Daarnaast wensen wij ook heel toegankelijk te zijn. Een vlotte communicatie met onze klanten en een correcte opvolging van onze afspraken zijn voor ons essentieel. Zo willen we onze voorname positie in de markt van het gedrukte papier blijven behouden.

Maar ook voor uw digitale communicatie kan u vandaag bij Group Joos terecht.

Hebt u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren. Bent u benieuwd naar onze grafische mogelijkheden of wilt u graag een kijkje nemen in onze productie, dan bent u uiteraard ook van harte welkom! Bezoek ook onze website: www.groupjoos.com

De Papierfabriek - Webshop van Joos Print

JOOS Print nv/sa

Everdongenlaan 14 • B-2300 Turnhout

BTW/TVA BE 0449.689.723 • RPR/RPM Turnhout

Rek. nr. IBAN BE66 4134 5003 0143 • BIC KREDBEBB

Rek. nr. IBAN BE04 3200 1121 9031 • BIC BBRUBEBB

Everdongenlaan

Openingsuren

Maandag - Vrijdag

08:30u - 17:00 u

Zaterdag - Zondag

Gesloten

Feestdagen

Gesloten